Services

Services

 

De afdeling Publications van Kreisler Import BV is gespecialiseerd in inkoop en distributie van technische publicaties, internationale industriële normen en wet- en regelgeving. Door het leveren van zowel afzonderlijke publicaties in gedrukt of elektronisch formaat (pdf, online, cd-rom) als abonnementen van verschillende uitgevers, bieden wij u een one-stop-shop voor al uw benodigde technische publicaties.

Klantbeoordelingen

Onze Specialiteiten

Uitgebreid assortiment

Door uitstekende relaties met onze leveranciers kunnen wij internationale en nationale titels zeer snel leveren. U kunt bij ons terecht voor meer dan 400 verschillende  Standards Developing Organizations (SDO’s) en uitgevers. Op onze website vindt u een gedeelte van alle publicaties die wij kunnen leveren. Staat er niet bij wat u zoekt, neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden!

Persoonlijk contact

Geen telefonisch keuzemenu, geen lange wachtrijen. Kreisler Import BV bestaat uit een team van ervaren, enthousiaste en servicegerichte medewerkers die al jarenlang bij het bedrijf werkzaam zijn. Het team staat tijdens kantooruren voor u klaar via telefoonnummer 070 385 2104, e-mail publications@kreisler.nl of chat direct met ons via het chatblokje rechts onderaan deze pagina.

Vendor Reduction

Door het leveren van zowel meerdere als afzondelijke publicaties in gedrukt of elektronisch formaat, ook van verschillende uitgevers, bieden wij u een one-stop-shop voor al uw benodigde technische publicaties. Dit zorgt ervoor dat u geen overbodige aankopen bij verschillende leveranciers doet én de administratie van aankopen samenkomt op één (maand)factuur. Het is al tijden bekend dat het reduceren van het aantal leveranciers binnen een organisatie leidt tot flinke kostenbesparingen.

Milieubewust

Kreisler Import hecht veel waarde aan het ondernemen op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier. Wij streven ernaar om natuurlijke hulpbronnen en afval te minimaliseren door onder meer recycling van verpakkingsmateriaal en het verwerken en afvoeren van gescheiden afval (papier, glas, plastic en organisch materiaal). Daarnaast vinden wij het belangrijk zuinig om te gaan met energie. Een deel van de energie die wij nodig hebben, wordt opgewekt door 12 zonnepanelen op het dak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel nicht gefunden? Wir helfen Ihnen gern!

Füllen Sie einfach das unten aufgeführte Formular aus und wir erledigen den Rest. 

  Vorname*

  Nachname*

  eMail*

  Telefon*

  Titel

  ISBN / EAN

  Herausgeber/autor

  Title not found? We will find it for you!

  Please fill in the below form and we will contact you as soon as possible with our findings.

   First name*

   Surname*

   E-mail*

   Phone number*

   Title

   ISBN / EAN

   Publisher/author

   Titel niet gevonden? Wij gaan op zoek!
   Vul het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. Wij gaan vervolgens op zoek naar de publicatie en nemen zo snel mogelijk contact op.

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Telefoon*

    Titel

    ISBN / EAN

    Uitgever/auteur