Betalen

Betalen

 

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over betalen gesorteerd op onderwerp. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op!

U kunt betalen via:

  • iDeal
  • PayPal
  • factuur/ bankoverschrijving
  • creditcard (VISA of Mastercard)
  • vooruitbetaling

Klanten uit de Europese Unie ontvangen facturen in euro’s. Alle andere klanten kunnen op verzoek kiezen tussen US dollar, pond sterling of euro’s.

Betalingen kunnen worden gedaan naar:

ING Bank
IBAN: NL35INGB0002078876
BIC/Swift: INGBNL2A

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u uw factuur per e-mail (in pdf). Er volgt geen kopie via de gewone post. Als u liever heeft dat de factuur wordt verzonden in hardcopy, laat het ons dan weten.

Betaalt u uw bestelling vooraf, dan staat de bevestiging daarvan op de factuur. Per e-mail ontvangt u een bewijs van de transactie.

Zendingen buiten de Europese Unie zijn inclusief een factuur voor de douane.

Dit ligt aan de voorwaarden van de bank. Mocht het zo zijn dat de bank kosten in rekening brengt, dan berekenen wij deze volgens onze verkoopvoorwaarden door aan de klant.

Afhankelijk van het type organisatie dat de order plaatst, het land waarin deze organisatie is gevestigd in en het item dat u bestelt, kunt u wettelijk verplicht zijn om btw te betalen. De prijzen van de publicaties en standaarden op deze site zijn altijd exclusief btw (9%). Voor componenten en aanverwante elektronische producten, cd-roms, dvd’s, pdf’s en online producten geldt een btw-tarief van 21 % op de prijs.

Niet gevonden wat u zoekt?